FRMTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FRMTR

TÜRKİYE'NİN PAYLAŞIM SİTESİ

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

güzel sevgi sözleri

YazarMesaj
ertuğrul64
Admin
ertuğrul64

güzel sevgi sözleri Empty
MesajKonu: güzel sevgi sözleri   güzel sevgi sözleri Icon_minitimeCuma Kas. 16, 2007 10:48 pm

> Boşuna arama kendini gözlerimde… Çok uzun zamandır gözlerimde değil kalbimdesin.

>Seni gittiğim her yere taşıyorum, sevgili! O yüzden yabancı gözlerde aramıyorum gözlerini.

>İçim o kadar senle doldu ki… İnsanlar seni göz bebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum.

>Aynaya bakınca seni değil kocaman bir yürek ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.

>Karşımda dur gözlerimi kapatıp seni seyretmek istiyorum.

> Gözlerim sende kaldı bir daha istemeye utandım.

> Gözlerimle sana esir olacağıma ya seni gözlerimden silerim ya da seni kalbime nakşederim.

>Öyle sarılmıştım ki sana aramızdan rüzgar geçmezdi.

>Ruhun dudaklarını kullanıyorsa öpebilirsin. Yok eğer ruhun dudaklarından kopmuşsa yok hayır dur öpme.

>Seni yeterince anlatmadılar diye gözlerime hesap sordum.

>Gözlerim gözlerine vurgun olduğundan beri artık her şey anlamını yitirdi. Artık her şeye senin gözlerinden bakıyorum.

>Sana öyle bir sevgim var ki, sana bu sevgiden zarar gelmesin diye bakmaktan korkuyorum.

> Bakışlarımın ölülüğünden sevgimin diriliği okunur.

>Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeye dolar. Üşürüm ben senin yanında. Çünkü varlığın içime serinlik verir.

>Seni gözlerinden seyredemiyorum. Bana kalbinin gözlerini aç.

>Seni acılarımın içinde canım gibi saklıyorum.

>Ben senin yüzünden çektiğim her şeye razıyım. Ama senin benim yüzümden azap çekmeni istemem.

>Açılırken avuçlarım sessizliğe ellerinin içindeyim. Ağlamak geliyorsa içinde, ağla; gözyaşının içindeyim.

> Dokunsan haykıracak bıraksan ağlayacağım.
https://frmtr.hooxs.com

güzel sevgi sözleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-