orhan gencebay.bir teselli ver orhan gencebay-kaderimin oyunu serdar ortac-adam gibi ibrahim tatlises-aglama ibrahim tatlises-agri dagi remix alisan-ikimize birden kayahan-bin parcayim hasretinle rober hatemo-cicegim emrah-farzet ben bir yalanim kenan dogulu-askim aksim
ferdi tayfur-sabahci kahvesi ferdi tayfur-uzadi geceler ferdi tayfur-huzurum kalmadi orhan gencebay-gönül orhan gencebay-kader diye diye orhan gencebay-benim dünyamsin orhan gencebay-batsin bu dünya hakan altun-aglamak yok yüregim ibrahim erkal-a-kuzum ziynet sali-amman-kuzum
aglama degmez hayat ahmet kaya-annem funda arar-arap saci ilhan sesen-ask layik olanda kalmali baha-ölmeyen sarki banu zorlu-gülüm diye ibrahim tatlises-bileydim ceylan-dogumgünü göksel-depresyondaym gülsen-canin sagolsun
ibrahim tatlises-keskin bicak nilüfer-kim arar ajda pekkan-kimler geldi kirac-yillar sonra kirac-kan ve gül kayahan-seninle herseye varim ben emrah-seninle ilk defa yildiz tilbe-yar yar yasar ipek-ayrilmayalim yasar ipek-allan pullan
muazzez ersoy-intizar intizar-sensiz olamam ismail yk-döktür yasar ipek-bir alo de kibariye-kara kislar ikinci bahar ibrahim erkal-ikinci bahar gülben ergen-insanlik hali kadehinde zehir olsam yavuz bingöl-kara tren
ebru gündes-ben insan degilmiyim ceylan-gönlüme zerrin özer-gönül hakan tasiyan-gözünü toprak doyursun ibrahim tatlises-gülüm benim gülünce gözlerinin ici gülüyor hakan tasiyan-ahu gözlüm servet kocakaya-keke kibariye-iki arada bir derede kenan dogulu-kime ne
semame gülay-sen gelmez oldun hakan altun-sende agla ibrahim tatlises-seni sana birakmam serdar ortac-dansöz cengiz kurtoglu-sözlerim sevenlere ibrahim tatlises-tabi tabi asuman krause-tenimizin uyumu nalan-lanet olsun cem karaca-namus belasi
cilgin sedat-cilgin gibi ajda pekkan-bambaska biri hande yener-yanmisiz hatice-cat seren serengil-bana hersey seni havada bulut yok nazan öncel-hay hay hey gidileybek hokka dudaklarini orhan gencebay-hor görme
emrah-baba ibrahim erkal-dut gibi ibrahim tatlises-bileydim ibrahim tatlises-sen al canimi ibrahim tatlises-iki dört eder ilhan sesen-gördügüme sevindim istanbul meyhanesi mustafa sandal-isyankar burcin birben-kafam güzel kara üzüm habbesi
ilhan sesen-neler oluyor bize nilgün-gecmesin günümüz ölürsem sinan zorbey-ölüyorum kederimden ömrümce hep orhan ölmez-su misali orhan ölmez-istemesen bile orhan ölmez-özledim orhan ölmez-ask beni sevmedi orhan ölmez-bana birak
demet-korkum yok davut güloglu-nurcan zeki müren-o agacin altinda gülsen-of of ümit besen-okul yillari yeni türkü-olmasa mektubun ormanci özcan-dön desem orhan ölmez-özledim pisman olurda birgün
ebru gündes-seninle cok isim var siki siki baba serdar ortac-sor sor söyleyemem derdimi atena-tek tek basaraktan hakan peker-veda busesi hande yener-yalanin batsin yalin-zalim ibrahim erkal-yandim ferdi özbegen-yalnizlar rihtimi
hakan tasiyan-davaciyim hülya hüzzam hande yener-sen yoluna seni ben ellerin olsun diyemi ibrahim erkal-sirilsiklam ibrahim erkal-tek tek sibel can-yalnizlar treni yarali ceylanim deniz seki-yarim kalan ask
ceylan-küstüm sibel can-nehir gözlüm nereden sevdim o zalim kadini nerelere gideyim neyleyim köskü ibrahim tatlises-pala remzi yildiz tilbe-papatya bahari rafet el roman-bana sen lazimsin sezen aksu-rakkas-remix serdar ortac-yar ayri gayrinmi var
hakan tasiyan-güz gülleri bülent ersoy-rüyalarda bulusuruz seda üren-dilek tasi deniz seki-sakinim gökhan özen-sana yine muhtacim kutsi-sanane sana süz verdim niran ünsal-sarap misali ibrahim tatlises-sarhos yavuz bingöl-sari gelin _________________ .........\\\ ///........ .........( @ @ )....... ...o00o.(_).o00o...
artık ben aşka inanmıyorum!
500 Adet Md Altyapı Fon Enstrümantel Arşivi Download